Pálinkatrezor a Békési Pálinka Centrumban

Pálinkatrezor, bérelhető trezor

A Békési Pálinka Centrum egyedi kialakítású pincéjében található az országban egyedülálló Pálinka trezor®.

A BPC alsó szintjén, biztonsági tárolószekrényekből és érlelőkamrákból álló Pálinka trezor ® azon pálinkakedvelők részére jött létre, akik a legkiválóbb pálinkáikat, mint értéket folyamatosan, biztonságos körülmények között kívánják tartani. A pince hőmérséklete, páratartalma egész évben optimális (~ 18 °C) a pálinka tárolására.

BIZTONSÁG:

A két különböző méretű, MABISZ-előírásoknak megfelelően beépített, minősített értéktároló szekrények lehetőséget adnak a pálinkatároláson túl egyéb értéktárgyai (pl. iratok, értékek, számítógépes biztonsági mentések) megőrzésére is. Mindegyik trezorra külön értékbiztosítást kötünk és a biometrikus beléptetés mellett, 24 órás távfelügyelettel és kivonuló szolgálattal is garantáljuk a biztonságot.Minden bérlőnknek biztosítjuk a teljes anonimitást!

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK:

A pince belső részében kialakított egyedi kóstolótermet bérlőink, a hozzá igényelhető szolgáltatásokkal kedvezményesen használhatják. A különterem biztosítja a nyugodt, teljesen zavartalan pálinkázást, tárgyalásokat, találkozókat.

Az érlelőkamrákban a kifőzetett pálinkát különböző anyagú (eper, akác, cseresznye, kőris, alma, tölgy stb.) és méretű (5–50 literes) érlelő fahordókban szakszerűen érleljük, és igény esetén, tetszőleges alkoholfokra beállítva, a kiválasztott palackba, egyedi címkével ellátva bepalackozzuk.

Munkaidőben bármikor hozzáférhet szekrénye tartalmához, munkaidőn túli, vagy kóstolótermi szolgáltatás igénylése esetén előzeteses egyeztetés szükséges.

A Békési Pálinka Centrum Trezor szolgáltatásairól és árairól bővebb információt az alábbi telefonon és internetes honlapunkon talál.

 

FŐZNI, KÓSTOLNI MESTERFOKON!